Hanaholmen – Alexandra Charles den 3 oktober

Bästa medlem,

hösten innebär nystart – så också för 1,3 milj. klubben.

Under höstens första möte, tisdagen den 3 oktober kl 18.00 på Hanaholmen, Hanaholmsstranden 5, Esbo, har du chansen att uppleva nyrenoverade Hanaholmens kulturcentrum, som för drygt fyrtio år sedan etablerades för att främja svenskt-finländskt samarbete. Ett lämpligare mötesforum finns därför knappast för vår klubb, som är en systerförening till svenska 1,6 miljonerklubben.

Vi välkomnas av Gunvor Kronman, VD för Hanaholmen. Senare under kvällen visar Sonja Söderholm, Projektchef (konst och kultur) oss runt med fokus på konstsamlingen.

Rörelsens initiativtagare, Alexandra Charles, gästar oss tillsammans med en kollega från 2.6 miljonerklubben. Alexandra berättar om sitt hjärteprojekt 1,6 miljonerklubben, som hon grundade för snart tjugo år sedan och som idag – kompletterad med 2,6 miljonerklubben för unga kvinnor – engagerar drygt 30 000 medlemmar i Sverige!

Kom med den 3 oktober och uppmuntra vänner och bekanta att också delta i detta unika tillfälle att höra mera om vår (1,3) och 1,6 och 2,6 miljoner klubbarnas verksamhet.

 Anmälan per e-mail, info@1.3miljklubi-klubben.fi senast den 25 september.

Vi tackar Hanaholmen som generöst har upplåtit sina utrymmen till oss. Vänligen ta med 10€ som är kvällens pris för kaffe/te plus något smått.

Höstens andra träff är den 14 november, kl. 17,30 på läkarcentralen Aava.

Helena Aatsinki , företagsläkare och psykoterapeut, och Reijo Laatikainen, näringsterapeut, föreläser under rubrikerna ”Unettomuuden hoidosta: Hyvä päivä, hyvä yö” respektive ”Ravinto ja syöpä”. Lite tyngre program än Hanaholmen, men tyvärr så viktigt.

Medlemsavgift.

Nuförtiden, när man får meddelande om att betala medlemsavgift i allmänna medlemsbrev kan det ibland vara svårt att senare komma ihåg vilka avgifter man betalat och vilka inte. För att underlätta kommer vi därför nu sända ett separat brev, personligen riktat till dem som enligt våra uppgifter hittills inte betalat medlemsavgiften och vänligen be dem betala avgiften på EUR 25 för 2017! Kontonummer: FI64 4055 0011 4359 93, referens 1012. Om du inte betalar från eget konto, lämna bort referensnumret och skriv ditt namn i meddelandefältet.

Medlemsavgiften är viktig för att stödja vår verksamhet. Dessutom får de medlemmar som betalat avgiften den svenska 1,6 & 2,6 miljonerklubbens e-medlemstidning.

Skön och fortsatt hälsofrämjande höst önskar styrelsen för 1,3 milj. klubben!

Vi ses den 3 oktober!

Fanny Borgström

ordförande