Årsmöte 23.4.2019 och Aira Samulin

Årsmöte 23.4.2019 och Aira Samulin

Bästa Medlem,

Kallelse till årsmöte den 23 april kl 18.00 i Café Ekbergs festvåning, Bulevarden 9, Helsingfors.

 Den 23 april är det årsmöte kl 18.00 i Café Ekbergs festvåning. Vi hoppas på livlig diskussion. Ingen anmälan till själva årsmötet behövs.

För de som önskar kommer det, efter årsmötet, att finnas en god paj, någon sött därefter samt kaffe och kaka, till ett pris av 20 euro (jämna kontanter uppskattas). Vi tackar Maj-Len Ekberg som igen ställer Ekbergs festvåning till vårt förfogande.

Årsmöteshandlingarna läggs upp på vår hemsida www.1.3miljklubi-klubben.fi

Efter årsmötet, erbjuds vi ett unikt tillfälle att träffa och bekanta oss med Aira Samulin.  Vilken energi Aira har!

 Aira Samulin, 92 år, har under ett långt och förtjänstfullt liv, fått uppleva både solsken och svåra tider. Aira har öppet beskrivit sina smärtpunkter i bl.a. boken ”Auringonpimennys”.

Airas fars död och livet efter fortsättningskriget som evakuerad visar vilka outsinliga krafter som hjälpte Aira under dessa år. Aira pratar inte om drömmar – utan om mål.

Aira har ett skapat ett mycket aktivt liv, som företagare, dansare, danslärare, som skapare av dansgruppen Rytmikkäät, som politiker som initiativtagare till reseföretaget, Hyrsylänmutkan. Detta är bara ett axplock, listan skulle kunna vara mycket längre.

Ett av hennes senare projekt är att bygga ett egnahemshus var hon kan bo så länge hon lever med målet att barnen inte behöver oroa sig för henne. I huset kan hon njuta av en innepool och gym.

Aira kommer inte att hålla något föredrag utan ser fram emot en kväll med många frågor och svar. Hjärtligt välkomna till en stimulerande kväll

Nu njuter vi av ljuset och våren som är på kommande. Vi ses på årsmötet!

Styrelsen för 1,3milj.klubben

Fanny Borgström, Sussie de la Chapelle, Ulrica Gabrielsson, Tarja Honkalampi, Erik Hellén, Benita Pettersson, Leena Ruusuvaara, Ritva Svartström, Yvonne Thesleff

Stäng meny