Kävelykampanja – Gåkampen

Gåkampen – Kävelykampanja

Tule mukaan kävelemään Itämeren ympäri 10.9- 19.11.2016

Kesä lähestyy loppuaan ja olemme miettineet kovasti uutta liikuntakampanjaa, jota monet jäsenistämme ovat toivoneet. Nyt on alkamassa uusi kampanja, Gåkampen – kävelyottelu, jonka järjestäjinä on joukko suomen-ruotsalaisia järjestöjä mukana myös John Nurmisen säätiö. Myöskin YLE tulee mukaan seuraamaan kampanjan edistymistä. 1,3 milj. klubi on hyväksytty yhteistyökumppaniksi ja tavoitteena on ystäviemme ja tuttujemme aktivoiminen osallistumaan.

Ideana on lähteä ulos liikkumaan ja samalla virtuaalikiertämään Itämeren ympäri. Seuraavien 10 viikon aikana käymme Pietarissa, Tallinnassa, Riiassa, Klaipedassa, Gdanskissa, Lyypekissä, Kööpenhaminassa, Tukholmassa, Vaasassa ja tulemme takaisin Helsinkiin.

Terveyden ja hyvinvoinnin kannalta on tärkeää että liikumme mielellään yhdessä, vähintään 5 kilometriä päivässä. Näin pääsemme 10:ssä viikossa maaliin. Koko kampanjan tavoite on 2 miljoonaa kilometriä. Kuka tahansa voi osallistua kampanjaan rekisteröitymällä ensin Gåkampenin kotisivulla www.gakampen.fi ja 10.9 jälkeen ilmoittamalla kilometrisi. Tililtäsi voit seurata omaa edistymistäsi.

Kestävä ympäristö on tärkeä elämänlaadun ja hyvinvoinnin kannalta ja siksi on kauniin – mutta niin saastuneen – Itämeremme puhdistaminen lähellä meidän klubilaisten sydäntä. Voit tukea John Nurmisen säätiön toimintaa Itämeren puhdistamiseksi vapaaehtoisin lahjoituksin.

Lue lisää kampanjasta ja sen tukijoista ja taustavoimista Gåkampenin koti- ja Facebooksivuilla. www.gakampen.fi

Ota vanhat ja nuoret ystäväsi mukaan kampanjaan ja liiku sydämesi pohjasta paremman ja terveemmän elämän ja yhteiskunnan hyväksi!

Syysterveisin,

Fanny Borgström, pj

Close Menu