Toimintasuunnitelma 2017

 

 TOIMINTASUUNNITELMA 2018

 Klubi ja sen tavoitteet vuodelle 2018

1,3milj. klubi-klubben on vuonna 2013 toimintansa aloittanut ja rekisteröity kaksikielinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää naisten terveyttä ja hyvinvointia. Suomessa on 1,3 miljonaa yli 45-vuotiasta naista. Tämä on klubin kohderyhmä mutta klubi on avoin kaikenikäisille naisten terveydestä kiinnostuneille sekä naisille että miehille.

Tavoitteena on kiinnittää huomio naisten terveyteen ja saada eri tahot ymmärtämään, että tarvitsemme nimenomaan naisiin kohdistuvaa tutkimusta sukupuolitietoinen näkökulma huomioon ottaen. Sairastuvuudessa ja taudin oireissa on suuria eroja miesten ja naisten välillä joita aiemmin ei ole riittävästi huomioitu tutkimustyössä eikä hoitokäytännöissä.

Klubin tavoitteena on välittää kannustavaa ja positiivista terveystietoa ja elämäniloa kaikenikäisille naisille. Siksi järjestämme seminaareja,keskustelutilaisuuksia ja tapahtumia joissa pyrimme jakamaan terveystietoa ja aikaansaada keskustelua. Esimerkiksi sydän- ja verisuonitaudit ovat vaihdevuosien jälkeen naisten yleisin kuolinsyy. Myymällä ”Woman in Red”- kenkäpinssejä keräämme varoja naisten sydän- ja verisuonisairauksiin liittyvän tutkimuksen tukemiseksi.

Vuoden 2018 painopistealueet

  1. naisten oma terveystiedon lisääminen
  2. jäsenkunnan sitouttaminen ja aktivoiminen
  3. uusien jäsenten, erityisesti suomenkielisten ja nuorten , hankkiminen
  4. Enemmän näkyvyyttä ja kontaktien lisääminen yhteistyökumppanien kanssa.
  5. yhteistyön laajentaminen eri järjestöjen kanssa

Yllämainittujen painopisteiden avulla klubi pyrkii lisäämään  näkyvyyttä. Järjestämällä kiinnostavia tilaisuuksia klubi haluaa motivoida nykyisiä jäseniä ja hokutella uusia jäseniä. Vuonna 2018 klubi täyttää 5 vuotta.

Helsinki 19.3.2018

1,3 milj.klubi-klubben ry:n hallitus