Hanasaari – Alexandra Charles 3 lokakuuta

Hanasaari – Alexandra Charles 3 lokakuuta – Jäsenkirje 3/2017

Hyvä jäsen,

syksy käynnistää uudelleen myös 1,3 milj.klubin toiminnan.

Syksyn ensimmäisessä tapaamisessa, tiistaina 3. lokakuuta klo 18.00 Hanasaaressa, Hanasaarenranta 5, Espoo, sinulla on tilaisuus tutustua vasta uusittuun Hanasaaren kulttuurikeskukseen, joka perustettiin yli neljäkymmentä vuotta sitten edistämään suomalais-ruotsalaista yhteistyötä. Sopivampaa kokouspaikkaa tuskin klubillemme löytää – olemmehan ruotsalaisen 1,6 miljonerklubbenin sisaryhdistys.

Meidät toivottaa tervetulleiksi Gunvor Kronman, Hanasaaren toimitusjohtaja. Myöhemmin illalla Sonja Söderholm, Projektipäällikkö (taide ja kulttuuri) tekee kiertokäynnin kanssamme taidekokoelman merkeissä.

Toiminnan uranuurtaja, Alexandra Charles, vierailee luonamme yhdessä 2,6 miljonerklubbenin edustajan kanssa. Alexandra kertoo lempiprojektistaan, 1,6 miljonerklubbenista, jonka hän perusti kohta kaksikymmentä vuotta sitten ja johon tänään – täydennettynä nuorten naisten 2,6 miljonerklubbenilla – osallistuu yli 30 000 jäsentä Ruotsissa!

Tule mukaan 3. lokakuuta ja kannusta myös ystäviä ja tuttuja osallistumaan tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan kuulemaan lisää meidän (1,3) ja 1,6 ja 2,6 klubien toiminnasta.

Ilmoittautuminen sähköpostitse, info@1.3miljklubi-klubben.fi viimeistään 25 syyskuuta.

Kiitämme Hanasaarta, joka on ystävällisesti antanut tilansa käyttöömme. Otathan mukaan 10 € kahvia/teetä ja pientä pureskeltavaa varten.

Syksyn toinen tilaisuus on 14. marraskuuta klo 17.30 lääkärikeskus Aavassa. Helena Aatsinki, Työterveyshuollon erikoislääkäri ja Reijo Laatikainen, Ravitsemusterapeutti, kertovat otsikoilla ”Unettomuuden hoidosta: Hyvä päivä, hyvä yö” ja ”Ravinto ja syöpä”. Vähän raskaampi ohjelma kuin Hanasaaressa, mutta sitäkin tärkeämpi.

Jäsenmaksu

Nykyään, kun ilmoitus jäsenmaksusta tulee yleisessä jäsenkirjeessä, on joskus vaikeaa jälkikäteen muistaa mikä on maksettu, mikä ei. Muistin helpottamiseksi lähetämme nyt erillisen kirjeen henkilökohtaisesti niille, jotka tietojemme mukaan eivät tähän mennessä ole maksaneet jäsenmaksuaan. Pyydämme heitä maksamaan EUR 25 vuodelta 2017 tilille FI64 4055 0011 4359 93, viite 1012. Jos et maksa omalta tililtä, jätä viitenumero pois ja kirjoita nimesi viestikenttään.

Jäsenmaksu on tärkeä toimintamme tukemiseksi. Lisäksi saavat jäsenmaksun maksaneet Ruotsin 1,6 & 2,6 miljonerklubbenin e-jäsenlehden.

1,3 milj. klubin hallitus toivottaa kaunista ja terveyttä edistävää syksyä!

Fanny Borgström

puheenjohtaja