Vuosikokous 23.4 ja Aira Samulin

Vuosikokous 23.4.2019 ja Aira Samulin

Hyvä Jäsen,

Tervetuloa vuosikokoukseen 23.4. kl 18.00 Café Ekbergin Juhlahuoneistoon, Bulevardi 9, Helsinki.

 Vuosikokous tiistaina 23.4. klo 18.00 Café Ekberg, Juhlahuoneisto.

Toivomme vilkasta keskustelua.  Vuosikokoukseen ei tarvitse ilmoittautua. Vuosikokouksen jälkeen on mahdollista nauttia kahvin kanssa suolaista ja makeaa piirasta/kakkua/pikkuleipiä hintaan 20 euroa (maksu käteisellä). Kiitämme Maj-Len Ekbergiä, joka taas järjesti Ekbergin juhlahuoneiston käyttöömme.

Vuosikokousasiakirjat ovat saatavilla meidän kotisivuilla www.1.3miljklubi-klubben.fi

 Vuosikokouksen jälkeen tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden tavata ja tutustua Aira Samulinin kanssa. Mikä energia Airalla onkaan!

Aira Samulin, 92 v, on  nainen jonka pitkässä ja ansiokkaassa elämässä, on ollut sekä aurinkoa että vaikeita aikoja.  Elämänsä kipukohtia Aira on avoimesti kuvannut mm kirjassaan ” Auringonpimennys”.  Jatkosodan ja Airan isän kuoleman jälkeen elämän oli  pakko jatkua evakkona ja uskomattomia voimavaroja on tuntunut löytyvän kaikkien näitten vuosikymmenten aikana.  Aira ei puhu unelmista- vaan tavoitteista.

Aira on  mm yrittäjä, tanssija, tanssinopettaja, loi Rytmikkäät tanssiryhmän , ollut politiikassa ja  luonut matkailuyrityksen Hyrsylänmutkan -listaa olisi voinut jatkaa. Viimeisimpiä projekteja oli  rakennuttaa sellainen oma kotitalo jossa hän voi elää aivan viimeiseen hengenvetoon asti ” ettei lapsilla olisi huolta hänen viimeisistä vuosistaan”. Siellä häntä hellii sisäänrakennettu uima-allas ja kuntosali pehmeine lattioineen.

Aira ei pidä luentoa vaan odottaa iltaa, jossa on monia kysymyksiä ja vastauksia.

Tervetuloa innostavaan iltaan

Nyt nautimme valosta ja tuloillaan olevasta keväästä. Nähdään vuosikokouksessa!

1,3milj.klubin hallitus

Fanny Borgström, Sussie de la Chapelle, Ulrica Gabrielsson, Tarja Honkalampi, Erik Hellén, Benita Pettersson, Leena Ruusuvaara, Ritva Svartström, Yvonne Thesleff

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Close Menu